Veiligheidsprof helpt de impact van een crisis, ramp of incident te beperken. Ons werkveld reikt van zorginstellingen en onderwijsinstellingen tot gemeenten, veiligheidsregio’s en bedrijven. Wij helpen jou met detachering, crisisplanvorming, organisatieadvies en onderzoek en evaluatie.

Het team van Veiligheidsprof bestaat uit ervaren adviseurs. Ook hebben wij een groot netwerk binnen de veiligheidsbranche. Wij staan in nauw contact met veel verschillende bedrijven in veiligheid en hebben de grootste database van professionals tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij razendsnel anticiperen op vraag en aanbod vanuit de branche. Onze ervaring leert dat we door ons uitgebreide netwerk binnen korte tijd geschikte kandidaten aan de juiste opdrachtgevers kunnen verbinden. Wij hebben veel ervaring binnen: gemeente, veiligheidsregio, provincies, waterschap, zorginstelling, onderwijsinstelling, bedrijven en chemie.

Ervaringen van professionals

Hans MinkOpdracht Gemeente Leusden

De lijnen met Veiligheidsprof zijn kort. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Alles is prettig en tot in de puntjes geregeld. Ook het indienen van facturen en de betaling daarvan gebeurt professioneel en volgens afspraak.

Dorine PetersOpdracht Gemeente Gorinchem

Veiligheidsprof heeft mij aan leuke opdracht geholpen. De contacten met Veiligheidsprof waren prettig, er werd snel gehandeld en duidelijk gecommuniceerd. Ik zou mij zo weer door hen laten bemiddelen. Ik ben fan!

Alyssa BladergroenOpdracht Gemeente Steenbergen

Ik heb een goede ervaring met Veiligheidsprof! Ze waren transparant over het uurloon, wat ik erg waardeerde. Ook het contact rondom het contract en het verlengen daarvan was prima geregeld.

"De ene keer werk ik voor een veiligheidsregio, dan weer een gemeente, waterschap of zorginstelling. Heel divers dus!"

Nancy Haupts - Senior adviseur bij Veiligheidsprof

Lees het volledige artikel

Onze opdrachtgevers

Eens verder praten?

Neem voor meer informatie contact op met Stefan Baan. Hij helpt je verder met het vinden van een geschikte match! Bereikbaar via 06 16 41 84 75.

Stuur een e-mail